"Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]

Zdjęcie numer 4 w galerii -

Fot. Stilnovisti Investments

Według szkockiego prawa prawdziwa whisky singel malt (najcenniejszy składnik kupowanej w polskich sklepach whisky bledned) musi leżakować w beczkach co najmniej przez 3 lata. Najcenniejsze beczki czekają na butelkowanie o wiele dłużej
  • Zdjęcie numer 1 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 2 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 3 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 4 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 5 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 6 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 7 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 8 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]
  • Zdjęcie numer 9 w galerii "Zarabiam pijąc whisky" [WYWIAD]

Zobacz więcej na temat:

Skomentuj:
Zaloguj się

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

Najnowsze informacje